Фризури од Оскарите 2014На овогодинешните награди Оскар 2014, имаше многу незаборавни мигови. Како што знаеме, кога ѕвездите се појават на слични гламурозни настани, тие често поставуваат почеток на нови модни трендови.


Ен Хатавеј изненади со сјајна кратка фризура. Еве кои беа и други со стилски фризури од наградите Оскар 2014.