Фотографии од емоционални моменти на младоженци кои за првпат ја гледаат својата невестаСвадбениот ден е посебен за сите вљубени.


И иако сме навикнати да гледаме емоционални невести, овој пат ќе се посветиме на младоженците и за чувствата кои тие ги доживуваат, кога ќе ја видат својата љубена во невестински фустан:

За фотографиите на следната страна


Страни: 1 2 3