Фотографии кои докажуваат дека татковата прегратка е најтоплата на светот


Во почетокот тоа мало човече е толку мало што ти е страв да го земеш во раце … Но, додека трепнеш малото твое богатство веќе пораснало.

И каква професија да имаш, секогаш останува таа да бидеш татко.

Да бидеш татко значи никогаш да не го напушташ детето … Да си играш со него, да бидеш другар… Да му раскажуваш приказни ноќе … А потоа да гледаш како слатко спие.

Погледнете ги фотографиите кои несомнено ќе ги растопат вашите срца!