Фотограф паѓа за време на свадбена фотосесија и погледнете каква слика направилОвој фотограф паѓа за време на свадбена фотосесија, а како резултат на тоа добил единствена фотографија, која брзо се рашири низ светот.

Погледнете ја фотографијата:

svadbafoto