(ФОТО) СТО ПАТИ ПОЈАКА: ЛУДО ЌЕ ГО САКА ЏИХАН – ЕВЕ КОЈА АКТЕРКА ЌЕ ЈА ЗАМЕНИ ЃУЛСЕРЕН!Медиумите ширум Европа деновиве на големо го пренесуваат интервјуто во кое актерката Нурѓул Јесличај јавно откри дека актерот и колега Еркан Петекаја или Џихан и вршел мобинг за време на снимањето.


Токму нејзиното самоволно напуштање на серијата доведе и до промени во сценариото, кое сепак носи нови неочекувани драматични сцени, но и нова љубов во животот на Џихан.

На социјалните мрежи и на интернет енциклопедијата Википедија каде е напишан синопсис од сценариото, за верните гледачи стои и појаснување дека во наредните сезони ќе се појави Ајше, дама која лудо ќе се заљуби во Џихан.


gihan2 gihan3 gihan4 gihan5

Станува збор за актерката Шукран Овал, која според фановите е многу поубава од Ѓулсерен. Но, дали ќе успее оваа романса на богатиот турски бизнисмен – останува да следите…

Извор : Вистина.мк