ФОТО: Фраер на денот [20.10.2011]Каков убав ден е денеска! Ви предлагаме да го погледнете овој симпатичен дечко за да знаете како изгледа идеалниот маж 🙂Fraer na denot Kyle-Wicks-Jesse-Jacobs