Финти за секси стомак: Минус 5 см за само 2 неделиАјде да ја разгледаме вистината во очите! Лабавиот стомак не е пријатен поглед за никого, но сепак е проблем број еден за се повеќе луѓе. Секојдневен живот, штетната храна, имобилизацијата и демотивирањето се основа на масното ткиво на нашето тело.

Но, никогаш не е предоцна да почнеме да се менуваме. Точно е дека нема да се случи само од себе и ние ќе треба да направиме многу напор, за да ја постигнеме целта. Не заборавајте дека спортската фигура е клучот не само за подобра самодоверба, туку и за подобро здравје.

Затоа, започнете и без изговори! Време е да се постигнат резултати не со глад и со исцрпувачки вежби, туку со корисни навики што ќе станат рутински. Погледнете кои се тие во нашата галерија и одземете 5 cm од обемот на стомакот две недели.

1. Појадувајте – Појадокот треба да биде најхранливиот оброк на денот. После тоа, јадете најмалку 3-4 пати, но помалку.

Продолжува на следната страна

Страни: 1 2 3 4 5