Еве зошто треба секој ден да имате секс8. Ја подобрува целокупната состојба на нашето тело

Уште една предност што освен задоволство, ви помага да ги изгубите брзо и лесно наталожените калории. Докажано е дека редовниот секс ќе направи чуда за вашата половина. Половина час давање на страсни бакнежи е еквивалентно на повеќе од 80 калории.


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10