Еве зошто треба секој ден да имате секс3. Го намалува стресот

Исто така го подобрува нашето расположение, при што неодамнешна студија покажа дека луѓето кои се оддаваат на редовни активности во спалната соба може да се справат подобро во стресни ситуации и тие се неколку пати посреќни.


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10