Еве зошто треба секој ден да имате секс2. Сексот исто така го зголемува имунитетот 

А исто така и нивото на имуноглобулин и имуностимулирачки антитела кои го прават нашето тело посилно и поиздржливо на најразлични болести, настинки и високи температури.


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10