Еве зошто треба секој ден да имате секс1. Го подобрува здравјето на кардиоваскуларниот систем

Особено корисен е за мажите кои ако имаат секс повеќе од 2 пати неделно, го намалуваат ризикот од срцев удар во однос на оние кои се оддаваат на интимни бакнежи по еднаш месечно.


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10