Еве зошто треба секој ден да имате секс9. Се зголемува нивото на естроген и тестостерон кај мажите и жените

Ова не само што ќе ве натера да се чувствувате страсни, но ќе ја подобри состојбата на мускулите и коските, ќе го задржи вашето срце здраво и ќе се грижи за нивото на холестерол. Кај жените естрогенот ќе се грижи за заштита од кардиоваскуларни болести, а исто така тој е одговорен и за мирисот на телото.


 

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10