Еве што Каролина Гочева донираше за настраданите семејстваКаролина Гочева донираше 60000 денари за настраданите семејства.


Во прилог, еве ја и нејзината изјава:

“Нема зборови со кои може да се искаже сочувство до семејствата кои изгубија свои блиски во поплавата која му се случи на Скопје. Тоа со ништо не може да се надомести. Сепак, сега е време кога треба да сме единствени и секој треба да помогне колку што може и како што може за да им помогне на настраданите.”