Еве кому денеска ќе му се насмевне среќата според хороскопскиот знакВага
И покрај тоа што не правите грешки, овој ден ќе биде доста комплициран. Тешкотијата ќе дојде од фактот дека нема да можете да се натпреварувате со конкурентите кои прибегнуваат кон нечесни методи. Вагите, кои не сакаат да склучат договор со својата совест, ќе бидат принудени да се задоволат со многу, многу малку. Ѕвездите ја проверуваат вашата издржливост. На овој ден, искушението да се обнови врска за која некогаш сте се надевале многу, а потоа сте достигнале големи разочарувања, ќе биде многу силно. 


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12