Еве кому денеска ќе му се насмевне среќата според хороскопскиот знакЛав
Не ве чека лесен ден. Ќе мора да признаете дека многу од напорите направени за да се постигне целта беа залудни, а многу од надежите не требаше да се остварат. Ќе треба да покажете не само упорност и одлучност, туку и мудрост и самоконтрола. Луѓето околу вас очекуваат отстапки, но тие ќе ги ценат како слабост и несигурност во вашите сопствени права. Грешките направени денес можат да бидат многу скапи. Обидете се да бидете подобри кон вашите најблиски. Потребна им е вашата милост и помош. Не ја сфаќајте критиката при срце: денес е направена од завидливи луѓе и не е конструктивна.


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12