Еве кому денеска ќе му се насмевне среќата според хороскопскиот знакСреќата ќе му се насмевне на Водолијата денес, на надежите на Лавовите им се заканува пропаст


Овен
Денес ќе биде доста тешко за вашата сакана личност да ги разбере причините што ве поттикнале на оваа или онаа акција. Тој ќе ги разгледа истите овие постапки од негова гледна точка и сосема е можно да ги именувате со зборови што се прилично непријатни за вас. Сепак, обидете се да му ја објасните својата позиција.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12