Еве кои се прашањата што ги мачат мажите цел животВо некои случаи се работи за несигурност, во други пак за страв да не излезат смешни и љубоморни, па повеќето мажи се обидуваат да ги премолчат овие 13 прашања.


А сè би дале да го дознаат одговорот …

1. Колку сексуални партнери си имала пред мене?
2. Дали мастурбираш и колку често?


3. Стомачни или развиен грб и раце – што повеќе им се допаѓа на жените?
4. Дали ти се попривлечни мажите кои можат да излегуваат со повеќе жени?
5. Откако ќе одбиеш некој повеќе пати, мислиш дека има шанси ако проба уште еднаш да те освои?
6. Што мислиш за голите, машки интимни фотки? Што ако ти испратам една?
7. Дали е во ред да те разбудам ако во сред ноќ посакам секс?
8. Те спречува ли бурмата на рака да флертуваш со некој маж?
9. На кој дел од телото допирите најмногу те возбудуваат?
10. Зошто сите пријателки одат заедно во тоалет?!
11. Дали навистина сакаш добар маж или само така зборуваш?
12. Ако мажот е невин, дали е подобро да го признае тоа или да премолчи?
13. Како на пристоен начин да те замолам да ми пружиш орален секс?

Извор: vostip.mk