ЕВЕ КОГА ДЕФНЕ ЌЕ МУ КАЖЕ НА ОМЕР ДЕКА Е НЕГОВАТА ИЗНАЈМЕНА ЉУБОВ!Љубителите на мега популарната турска комедија „Вљубениот ерген“ сигурно со нетрпение го чекаат моментот кога главната хероина Дефне ќе му ја открие вистината на Омер дека во фирмата дошла поради долгот од 200 илјади лири и условот да направи тој да се вљуби во неа.


Ќе поминат уште доста возбудливи епизоди додека се случи тој пресуден момент, кога веројатно ќе бидете разочарани од нејзината постапка.

Верувале или не тоа ќе се случи на нивата свадба, која наедно ќе биде неуспешна.


Што ќе се случува понатаму, останува да следите….

Извор : Вистина.мк