Еве како совршено да нанесувате лак за ноктиВо видеото подолу може да дознаете како да нанесувате правилно лак за нокти, какви се чекорите и што ви е потребно. Сепак секоја жена сака да има убави и елегантни раце.


За убав маникир мора прво да се исчисти внимателно површината на ноктите од старите остатоци или нечистотии. Тоа придонесува и за оптимална издржливост на самиот лак.

Останатите чекори погледнете ги овде: