Еве како може да ги препознаете жените кои немаат секс!3. Жените на кои им недостасува секс имаат повеќе мозолчиња и акни, затоа што нив ги предизвикува недостатокот на прогестерон, кој се произведува во текот на сексот.


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8