Еве како може да ги препознаете жените кои немаат секс!2. Ако немате доволно секс помалку се лачи хормонот колаген кој е задолжен за одржување на изгледот на кожата. Доколку не се лачи овој хормон, поголема е можноста за предвремено стареење на кожата.


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8