Еве како може да ги препознаете жените кои немаат секс!Можеби сте мислеле дека само Балканците ја користат фразата „На нервозните жени им фали…“ но не сте во право.


Неодамна е објавено дека жените на кои им фали секс можат да се препознаат по извесни карактеристики, кои ќе ги воочите ако малку повнимателно гледате:

Пред се на жената на која и фали малку акција во кревет е секогаш нерасположена. Нервозна е, лута, се и смета и секоја ситница е доволна да се скара. Покрај тоа, таквите жени обично одат вкочането.


Тие често имаат проблеми со спиењето, а исто не лачат доволно хормон за среќа (ендорфин) поради што се вечно нервозни и расположени за караница.

1. Жените кои имаа помалку секс патат од хроничен умор.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8