Enrique Iglesias, David Guetta и The Prodigy ова лето во Македонија?Авалон на својот facebook профил објави соопштение во кое се вели дека возможно е Enrique Iglesias, David Guetta i The Prodigy ова лето да дојдат во Македонија.

Веста сеуште не е официјално потврдена од продукцијата.


avalon2


enrike