Елена и Поточиња со песната “Мамо Благодарам” најавуваат роденденски јубилејВо пресрет на јубилејниот 20-ти роденден на детскиот фестивал Поточиња, Елена Ристеска и Хорот Поточиња на публиката и подаруваат песна полна емоции посветена на секоја мајка.


Ова е година во која и Елена заедно со Поточиња одбележува 20 години на сцената и токму со “Мамо Благодарам” заеднички го најавуваат јубилејното издание на фестивалот кој годинава ќе се одржи во мај. Во продолжение на следниот линк премиерно слушнете ја “Мамо Благодарам”