Едноставнa шминка за свадба (Видео)Главен акцент се става на идеалната кожа што може да се постигне со тонска основа, која треба да биде максимално незабележлива и да ги прикрива недостатоците на кожата.


Користете ја козметиката за оваа шминка вешто и внимателно. Од сенки за очи, eyeliner, до кармин, руменило и маскара треба да бидат во светли и нежни тонови.

Погледнете како: