Една мајка сакаше да повлече пари од банкомат. Тоа што скриената камера ќе го сними ќе ви го стопли срцетоЕдна мајка сакаше да повлече пари од банкомат. Тоа што скриената камера ќе го сними ќе ви го стопли срцето