Една баба го поремети светот со своето совршено тело (Видео)60-годишната Јасмина Росси е една посебна сексипилна баба, родена на 21 декември 1955 година.


Висока е 174 см и има совршени мерки: 86-63-91. И најважно, нема ниту една пластична операција!

Таа е мајка на две деца и баба на двајца внуци. Французинката вели дека на 20 години не изгледала толку убава и привлечна, како сега.


jasmina1

jasmina2