Eден трик до незаборавен секс: Еве што да направите


Некои совети се премногу комплицирани, други објаснувања – предолги. Конечно сè се претвора во сериозна задача наместо во забава.

На сето ова можеме да ставиме крај само со еден единствен совет, секогаш, секаде и со секого, без разлика за неговите сексуални преференции, желби и фантазии.

Еве го и советот:

Не завршувајте го сексот, каде што го почнавте и не правете го тоа што го правевте претходниот пат.

Толку е лесно.

Сменете ја позата, заменете го местото, легнете на другата страна од креветот – вие ќе одлучите, но не завршувајте таму каде што сте почнале.

Што се однесува до вториот дел од советот, тој е појасен и од бел ден. Друго место, друга поза, други облека, друга музика – нека секој пат има нешто што не сте го направиле претходниот пат.

Само така ќе можете да се спасите од рутината, која во сексот значи крај.