Две близначки се снимаа кога ги зафати земјотресот! Погледнете го видеотоНа својот YouTube канал, близначки од Скопје, Ива и Ана кои имаат по 13 години, објавија видео од денешниот земјотрес во Скопје.


Видеото се случува на сред снимање на нивното ново видео.