Дванаесет факти за сексот кои ќе ве шокираатПрочитајте ги истражувањата во верска со сексот на докторката Еден Ромберг, како и делови од новата книга на Наоми Вулф „Вагина: Нова биографија“


Високите потпетици може лошо да влијаат на женскиот оргазам

Некои потпетици предизвикуваат контракции на основат на карлицата, што е проблематично бидејќи тогаш карлицата не може дополнително да се стегне за време на оргазмот.


Продолжува на следната страна

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8