Двајца колеги од Македонија ги изненадија своите девојки: Прво со авио билети, а потоа и со венчални прстениДвајца колеги едниот од Битола другиот од Куманово ги изненадија своите девојки. Прво со авио билети, а потоа и со венчални прстени.


Иван Гиновски од Битола и Мирослав Симоновски од Куманово двајцата колеги се решија да им подготват големо изненадување на своите девојки.

Како што ни раскажа Иван тој во љубовна врска со неговата девојка од Битола Мартина Котевска биле цели седум години. Со неговиот колега најпрво, два дена пред патување со авионски билети за Париз ги изненадиле своите девојки.


За повеќе на тера.мк