Држете го вашиот прст во оваа положба – погледнете што ќе се случи со вашето телоТехниката Џин-Шин-джицу претставува практика која е тесно поврзана со медитацијата. Древната уметност учи масажа на прстите, и како се применува притисокот врз конкретни точки во комбинација со респираторните вежби и тоа ја води свеста до состојба во која лесно се влијае на емоциите и чувствата.

Текстот продолжува на следната страна


Страни: 1 2 3 4 5 6