Драгa моја, штом остареш: Овие 12 работи не ги прави на никој!Не обидувајте се да ги заштитите најблиските од сето зло во светот. И така, вие не можете да ги заштитите!


Запомнете ги следните 12 лекции на време:

1. Не солете памет никому


Дури и ако сте убедени дека имате право. Запомнете колку се вознемиривте во млада возраст. И, дали ги слушавте советите?

Продолжува на следната страна:


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12