Драгa моја, штом ќе остариш: Овие 12 работи никогаш не му ги прави на никој!


10. Не мора да бидете во чекор со времето

Разберете ја најновата технологија, слушнете ги сите новости, научете нешто ново цело време. Опуштете се! Правете го она што ве прави среќни, а не модерни!

11. Не обвинувајте се себеси

За ништо. Без оглед на вашиот живот или животот на вашите деца, вие дадовте се од себе! Не е сè до вас!

12. Што и да се случи, чувајте го своето достоинство!

До крај и во секоја можност!

Куратори на стилови / Б.Марковиќ

Автор: Б.Марковиќ, Стил Курир

Страни: 1 2 3 4