Драгa моја, штом ќе остариш: Овие 12 работи никогаш не му ги прави на никој!


7. Не троши пари на третмани за подмладување

Колку години треба да имаш за се сметаш за млад? Подобро уплатете си некое забавно патување!

8. Возраста не е занемарување

Бидете што е можно поубави. Не чекајте за специјалната пригода! Ќе се чувствувате многу подобро!

9. Грижете се за вашиот стар, избран сопруг

Дури и ако тој е беспомошен и несигурен. Како тебе, тој некогаш беше млад, силен, весел. И тој е тој што најдобро се сеќава на вас, како млад, силен и весел. Тој е оној што ти треба сега!

Страни: 1 2 3 4