Дознал дека сопругата го изневерува, па еве како ја изненадил


Знаев што е во прашање кога во орманот најдов две чаши и шампањско. Сковав план. Отидов до пријателот и се правев дека отпатував. Потоа од таму се јавив на нејзината мајка, татко, сестрите и на неколку пријатели. Им кажав дека подготвувам забава со изненадување. Се најдовме пред станот и им кажав да бидат тивки. Беше околу осум часот наутро, а мајка и носеше торта. Ја отклучив вратата, ја отворив нагло и сите викнавме: Изненадување!

Ја затекнавме гола со љубовникот. Мајка и ја спушти тортата, сестрите врескаа, а татко и почна да урла. Мојата сега веќе поранешна жена викаше на мене додека љубовникот си ги навлече панталоните и почна да бега. Ова беше најдобриот роденденски подарок кој сум му го подарил некому“ – напиша мажот на социјалната мрежа Reddit.

Страни: 1 2