Дознал дека сопругата го изневерува, па еве како ја изненадил


Еден маж долго време се сомневаше дека жената го измамува. Кога стана потполно сигурен во тоа, реши да ја изненади со суров подарок.

„Забележував многу траги на измама. Се смееше додека праќаше пораки и лажеше дека зборува со мајка и. Постојано остануваше подолго на работа, а кога ќе се јавев кај колегите тие велеа дека не е таму. Ја прашував за објаснување, само се смееше. Еднаш отиде „по млеко“ на полноќ и не се врати до два изутрина. Кога бев сигурен дека не мами, го почекав нејзиниот роденден, а времето пред тоа го искористив за да си најдам стан и да се консултирам со адвокат. И тогаш дојде роденденот.

Прво таа инсистираше да заминам од градот со пријателите затоа што мора да работи тој ден и да не ја потсетувам колку е стара.

Страни: 1 2