Дознајте колку години има по неговиот телефонски бројОваа игра ја обиколи социјалната мрежа Фејсбук и шокираше илјадници корисници.

Најинтересно е дека вие ја кажувате последната цифра на телефонскиот број, а ние знаеме колку години имате. 🙂


Всушност нема ништо неверојатно во целата игра, сето тоа е прашање на елементарна математика.

И не заборавајте да ги споделите вашите впечатоци, оставајќи коментар под сликата. А можете да ја испратите играта и на пријателите.


1. Запишете ја последната цифра од вашиот телефонски број.

2. Помножете ја со 2.

3. Потоа додајте 5.

Страни: 1 2