Доказ: Што и да ѝ дадеш на жената, таа тоа ќе го зголемиШто и да ѝ дадеш на жената, таа тоа ќе го зголеми:
– Дај ѝ сперма, ќе ти даде дете.
– Дај ѝ куќа, ќе ти даде дом.
– Дај ѝ намирници, ќе ти даде ручек.
– Дај ѝ насмевка, ќе ти