Добро отворете ги очите: Овие седум работи зрелиот маж никогаш не би требало да ги направи!Многу односи престануваат поради разлика во нивото на зрелост. Еден партнер можеби планира за иднина, а другиот можеби е позагрижен за добивање нови видео игри или пронаоѓање нов костум за следниот викенд. Зрелоста се случува за секого во различни години…

1. Зрелиот маж нема да ги одбегнува проблемите

Кога момчето ќе досегне зрелост почнува да сфаќа дека со заклучувањето и криењето во својата соба од светот нема да поправи ништо. Зрелиот маж знае дека најдобар начин за решавање на проблемите е да се соочи со нив и ќе пронајде решение.
Текстот продолжува на следната страна


Страни: 1 2 3 4 5 6 7