Дневен хороскоп за 9 март – Што ве очекува денеска според хороскопскиот знакОвен
Овните можат да го поминуваат слободното време со припаднички на понежниот пол, да ручаат заедно и да разменуваат комплименти. Можеби ќе треба да се справите со споровите околу имотот и заедничката сопственост. На професиите поврзани со организацијата на нивната забава им се даваат изненадувачки интересни спектакуларни настани. Во монетарна смисла, сега е профитабилно да се работи во забавни установи или да се занимаваме со уметност, како и во воспитување на деца и млади.


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12