Диета: за 24 часа ќе се ослободите од токсините и ќе го израмните стомакотОсвен што ќе имате рамен стомак (секако доколку немате голем вишок килограми) за 24. часа, овој режим ќе ве исчисти од сите токсини.
Ако наскоро имате некоја забава, настан или венчавка, а треба да го носите
својот омилен фустан, мрсните талози на стомакот се нешто најлошо што може да
ви се случи.
За овие пригоди идеална е така наречената „вонредна диета“ која уште се нарекува и итна. Оваа диета многу се кроисти во случаи во кои луѓето немаат многу време да ослбнат, а од одвишното сало на стомакот ќе се ослободат за само една ноќ.
Освен тоа оваа диета ќе ви помогне во детоксикацијата и чистењето на телото за само 24. часа. Вонредната диета се темели на сокови, смути и чаеви, бидејќи тие помогнуваат да го исчистите своето тело побргу и полесно.
План:
Текстот продолжува на следната страна


Страни: 1 2