Диета со зелка – по нејзиниот режим, може да ja намалите тежината со околу 5 килограмиДен 7:


Појадок: 100 гр каша од леќата со 1 лажица мед
Втора ужина: 1 овошна салата
Ручек: 100 г варена риба, 150 г салата од сезонски зеленчук
Вечера: 100 г варено месо, 1 салата од јогурт, 2 варени компири, 1 јаболко

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8