Диета со зелка – по нејзиниот режим, може да ja намалите тежината со околу 5 килограми 


Ден 2:

Појадок: 1 салата од кисела зелка, грашок и кромид, 1 кафе без шеќер
Втора ужина: 1 чаша нискомаслен јогурт
Ручек: 100 г варено месо со варена кисела зелка, 1 чаша сок од јаболко
Вечера: 100 г варена риба, 2 варени компири, 1 портокал


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8