Диета со која секој се пофалил: Со неа намалувате 10кг за 5 дена


Диетата со јајца и грејпфрут станува актуелна, зошто со неа може да се изгорат многу масти и да намалите многу килограми само за неколку дена. Реално можете да симнете до 10 кг телесна тежина, за 5 дена.

Грејпфрутот е од групата овоштија кои ги согоруваат масти. Со него се разградуваат маснотиите и ги отстрануваат од телото.

Јајцата особено белката има многу протеини, а со комбинацијата на овие два производа ефикасноста на слабеењето се зголемува многу повеќе.

Еве како изгледа дневното мени на оваа диета – јадете по 5 грејпфрута ден во комбинација со 5-9 белки од јајца.

Треба да пиете наутро и навечер по 400 мл зелен чај без шеќер, со малку мед, а во текот на денот многу вода. Треба да бидете умерено активни, диетата е премногу строга, за да можете да се занимавате и со физичка активност истовремено. Оваа диета не се препорачува за луѓе со здравствени проблеми.