Диета на гејшите: Таа е брза и строга диета. За 5 дена може да симнете меѓу 3 и 7 килограмиДиетата на гејшите е брза и строга диета. Само 5 дена со диетата на гејшите може да симнете меѓу 3 и 7 килограми.

Таа вклучува 3 елементи – зелен чај, кафеав ориз и млеко.

Зелениот чај е најпопуларниот чај за слабеење. Тој го забрзува метаболизмот и помага да ги исчистиме акумулираните токсини од телото.

Кафеавиот ориз е основа на различни моно диети. Тој е многу по-корисен од белиот ориз. Во кафеавиот ориз има голема количина на растителни влакна, многу корисни при симнување на килограми.

Млекото е некако нетипичен прилог на исхраната на гејшите. До пред еден век млекото било релативно нов и непознат производ во Јапонија. Сепак млекото денес составен дел од исхраната на гејшите.

Една недела пред да започнете, намалете го дневниот внес на калории. Исклучете го алкохолот и шеќерот. Дојдете на лесни јадења – супи и зеленчукови јадења и салати.

Менито на исхраната на гејшите на следната страна:

Страни: 1 2