Девојката што тежи 20 килограми на 20 годиниВеројатно пред тоа, Ксенија Бубенко била убава. Во обид да биде “совршена”, таа се става на ѕверска диета, по што почнува да изгледа застрашувачки. На 20 години и со раст 158 см, тежи малку над 20 кг.


Ова се бројки кои не ги посакуваме на никого. Затоа, девојки, погледнете ги застрашувачките слики и не тргнувајте по овој пат!