Девојка запали цигара од свеќа што гори во црква (фото)


Скандал направен во црква го покажува карактерот и воспитувањето на едно општество, кое предизвика жестока дискусија на Facebook. Фотографијата кружи низ Facebook, во која се гледа како една млада девојка пали цигарата од црква од запалена свеќа поставена на светилник. Фотографијата, исто така, има статус: “Не сакам, не верувам дека тоа е генерација на транзицијата, и такви деца не можат да дојдат, нели, дами и господа?”