Девојка коja била сведок: Булеваpите не ви се АВТОПАТИ, дали можете да си претставите што значи тоа?Бев сведок на овој хорор, бев сведок на момент каде една млада девојка го губи животот. Дали може да си претставете што значи тоа?!


Чувствувам гнев што не се опишува и таа слика за жал никогаш нема да ја заборавам ама едно ќе ви порачам:

БУЛЕВАРИТЕ НЕ ВИ СЕ АВТОПАТИ!!! Претпазливост мора да има!


Сочувство до најблиските на девојката.