Девојче (12) ги фотографирала татко ѝ со бебето во тоалетот, а потоа мајката забележала нешто необично!12-годишно девојче го фотографирало својот татко како му ги менува пелените на бебето во тоалетот, а потоа нејзината мајка забележала нешто необично.


Родителите знаат дека чистењето на бебињата и менувањето пелени е многу незгодно во јавноста. Сега замислете дека треба да го направите сето тоа во скут, како што мораше да направи еден татко од Флорида.

„Ова е сериозна најава! Зошто во машките тоалети нема пресоблекувална, како да не постоиме!!!“, напиша Донте Палмер на својот Инстаграм.


Донте во објавата објасни дека реалноста на проблемот му се појавила кога една вечер решил да ја почести сопругата и семејството на вечера во ресторан.

„Овој ден беше како и секој друг“, напиша тој, „Семејството се собра во автомобилот за да пазари во градот. Сакав да ја почестам мојата сопруга со семејна вечера бидејќи таа работи многу напорно како мајка, и мислев дека би било убаво ако нашето семејство јаде во ресторан таа вечер“.


Откако нарачале храна, неговата 12-годишна ќерка морала да оди во тоалет, па таткото на трите момчиња решил со еден камен да уб ие две птици и да ја придружува до тоалетот каде ќе го пресоблече и најмладиот син.

„Навикнав да му менувам пелена на син ми додека е во скут, па како што можете да видите на фотографијата, тоа е сосема нормално за мојот син“, напиша Донте.

Страни: 1 2 3